![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Didim Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Didim AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Didim'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu Hakkında ![]() GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Didim Gazi İlköğretim okulu olarak öğrencilerimizi; Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Kendisi ve başkalarına değer veren, İnsan kaynaklarına saygılı, Vatandaş olarak haklarının, görev ve sorunluluklarının bilincinde, Kendi kendini yönetebilen, problem çözme yeteneğine sahip, Bilimsel akılcı düşünme yeteneği kazanmış, duygusal olarak dengeli, Evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Fikri hür, vicdanı hür bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamak için varız ![]() GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Okulumuzun fiziki ve insani kaynaklarını geliştirerek; Bilgi teknolojisini, üst düzeyde kullanılabilen, Görerek yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirmiş , 21 ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Aydın Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Telekom Karşısı Didim/Aydin Telefon Numarası: 2568112120 Faks Numarası: 2568112120 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Gazi İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|