|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, eskişehir, fuat, güven, ilköğretim, odunpazarı, okulu, vali |
![]() |
Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirVali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak, milli ve evrensel kültürel değerleri taşıyan, kendilerine ailesine topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan kendisi ve çevresi ile barışık, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen; anayasa ve hukuk kuralları ile demokrasi ilkelerine saygılı; sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlerde etkin; bilgiyi kullanma ve bilgiye ulaşma tekniklerini bilen bilinçli bireyler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Değişen bilimsel ve teknolojik ortamlara uyum sağlama en belirgin vizyonumuzdur ![]() Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222501757 Okulun Faksı: 2222501757 Okulun Adresi: EMEK MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://valialifuatguvenioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968646@mebk12 ![]() Okulun Müdürü: MEHMET EMİN SOBACIOĞLU Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZ SON DURAĞI ESKİ TERMİNAL OLAN EMEK DOLMUŞLARININ GÜZERGAHI ÜZERİNDEDİR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|