Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, ilöğretim, kalaba, karabekir, kazım, nevşehir, okulu

Kalaba Kazım Karabekir İlöğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalaba Kazım Karabekir İlöğretim Okulu Nevşehir Avanos

Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tarihçesi - Kalaba Kazım karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim

KALABA KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

Kasabamızda bulunan Atatürk İlkokuluna dört derslik ilave yapılması planlanırken o dönemin belediye başkanı İzzet TAŞTAK İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan ALİMOĞLU tarafından şimdi Okulumuzun Bulunduğu yere beş derslikli bir Okul yapılmasına karar verildi 1987 yılının Nisan ayında okulun temeli atıldı 17/11/1987 tarihinde de eğitim ve öğretime başlandı 1998 yılında okulumuza dört derslik daha ilave edildiDaha sonra değişen çevre şartları ve öğrenci potansiyelinin artması ile 2006 Eylül döneminde okulumuza 4 derslik daha ilave edilmiştir Dersliklerin bir tanesi kazan dairesi öbürü de bölünerek kız ve erkek wc si olarak 12/02/2007 tarihinden itibaren kullanıma açılmıştırOkulumuzda 2009-2010 eğitim öğretim yılında 12 personel ve 268 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir
Okulumuzda amaçlanan başarı"Öğrencilere sadece not aldıran , sınıf geçiren ve diploma aldıran yüzeysel bir başarı değil;onu bedenen ruhen,zihnen bütünüyle geliştiren ve ona kişilik kazandıran özlenen başarıdır Vatatn-Millet sevgisiyle Millete hizmet duygusu ve bu hizzmeti götürebilecek öğrenciyi yetiştirmek" ilk hedefimizdir

MİSYONUMUZ
Öğrencilere sorumluluk ve öz güven duygularını geliştirip tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak onları hayata hazırlamak üst öğrenime yönlendirip başarılı olmalarını sağlamaktır
VİZYONUMUZ
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabullenmek her veliye öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildirmek Öğretmenlerle öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemini anlatmak çalışanların güven duygularını geliştirmek ve herkesi her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması bilincini geliştirmektir
Okulumuz Kayseri-Ankara Karayolu Üzerinde olup;Nevşehir e 55 km,Kayseri ye 55 km Avanos a 35 km mesafededir Ulaşım sorunu Olmayıp Kayseri den Avanos tan Gidiş Geliş imkanalarına sahiptir
İLKELERİMİZ
Bütün öğrenciler öğrenebilir
Veliler okulumuz için vazgeçilmez bir destektir
"Liderlik" Okulun atmosferinde farkına varılır bir davranış biçimidir
Bütün öğrenciler için esas olan tam ve eksiksiz öğrenmedir
Öğrencilerimizi bilgi çağının gereklerine ulaştırmaktır
Okulumuz bünyesinde 10(on) derslik bulunmaktadır
2009-2010 Eğitim Öğretim yılında
Ana sınıfında 25,1 Sınıfta 31,2Sınıfta 24,3Sınıfta 32, 4sınıfta 25,5 sınıfta 34, 6 sınıfta 42 ,7 sınıfta 35 ve 8 sınıfımızda 25 öğrencimiz bulunmaktadır
Okulumuzda Bilgi teknoloji sınıfının yanında tüm sınıflarımızda bilgisayar ve internet erişimi bulunmaktadır

Adres: Hürriyet mah Kanal boyu cad Kalaba kasabasi Avanos/Nevşehir

Telefon Numarası: 0384 561 22 27
Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com