![]() |
Kalaba Kazım Karabekir İlöğretim Okulu Nevşehir Avanos |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalaba Kazım Karabekir İlöğretim Okulu Nevşehir AvanosKalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tarihçesi - Kalaba Kazım karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim KALABA KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Kasabamızda bulunan Atatürk İlkokuluna dört derslik ilave yapılması planlanırken o dönemin belediye başkanı İzzet TAŞTAK İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan ALİMOĞLU tarafından şimdi Okulumuzun Bulunduğu yere beş derslikli bir Okul yapılmasına karar verildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda amaçlanan başarı"Öğrencilere sadece not aldıran , sınıf geçiren ve diploma aldıran yüzeysel bir başarı değil;onu bedenen ruhen,zihnen bütünüyle geliştiren ve ona kişilik kazandıran özlenen başarıdır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilere sorumluluk ve öz güven duygularını geliştirip tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak onları hayata hazırlamak üst öğrenime yönlendirip başarılı olmalarını sağlamaktır ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabullenmek her veliye öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildirmek ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kayseri-Ankara Karayolu Üzerinde olup;Nevşehir e 55 km,Kayseri ye 55 km Avanos a 35 km mesafededir ![]() ![]() İLKELERİMİZ Bütün öğrenciler öğrenebilir ![]() Veliler okulumuz için vazgeçilmez bir destektir ![]() "Liderlik" Okulun atmosferinde farkına varılır bir davranış biçimidir ![]() Bütün öğrenciler için esas olan tam ve eksiksiz öğrenmedir ![]() Öğrencilerimizi bilgi çağının gereklerine ulaştırmaktır ![]() Okulumuz bünyesinde 10(on) derslik bulunmaktadır ![]() 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Ana sınıfında 25,1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Bilgi teknoloji sınıfının yanında tüm sınıflarımızda bilgisayar ve internet erişimi bulunmaktadır ![]() Adres: Hürriyet mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 0384 561 22 27 Kalaba Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos |
![]() |
![]() |
|