|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, kozar, melahat, okulu, tekirdağ |
![]() |
Melahat Kozar İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melahat Kozar İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Melahat Kozar İlköğretim Okulu Hakkında - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Melahat Kozar İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Melahat Kozar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: MELAHAT KOZAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOCATEPE CAMİ KARŞIŞI TEKİRDAĞ/ÇORLU Telefon Numarası: 2826519214 Faks Numarası: 2826519213 Tarihçe: 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan okul İnşaati Çorlulu Hayırsever Melahat Kozar Hanımefendi tarafında maddi destek sağlanarak 2006 yılında tamamlanmıştır ![]() ![]() Misyonumuz: Melahat Kozar İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi aydınlık yarınlara hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ ![]() Okulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şeklide uygulamaktadır ![]() Eğitim-öğretimde kaliteyi artırmamızın amacı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, evrensel insani değerlere saygılı, kendimize, ailemize, vatanımıza ve ulusumuza yararlı bireyler olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimiz daha çok üreten, verim alınan insan anlayışından öte; erdemli yardımsever, yapıcı, insancıl, aldığı eğitimle kendi yeti yeteneklerini kullanarak yaşamla ilgili tüm sorunları çözebilecek, özgürlüğün, onurun, kimliğinin ve kişiliğinin bilincinde olmalıdırlar ![]() Vizyonumuz: Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiyenin müjdecisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|