Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çorlu, ilköğretim, kozar, melahat, okulu, tekirdağ

Melahat Kozar İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melahat Kozar İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Çorlu Melahat Kozar İlköğretim Okulu Hakkında - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Melahat Kozar İlköğretim Okulu Resimleri

Melahat Kozar İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Melahat Kozar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MELAHAT KOZAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KOCATEPE CAMİ KARŞIŞI TEKİRDAĞ/ÇORLU

Telefon Numarası: 2826519214
Faks Numarası: 2826519213

Tarihçe:

2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan okul İnşaati Çorlulu Hayırsever Melahat Kozar Hanımefendi tarafında maddi destek sağlanarak 2006 yılında tamamlanmıştır Okulumuz 15/02/2006 tarihinde eğitim öğretime resmen başlamıştır

Misyonumuz:

Melahat Kozar İlköğretim Okulu olarak;

Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak

Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,

Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,

Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak,

Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,

Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi aydınlık yarınlara hazırlamak,

Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,

Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ

Okulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şeklide uygulamaktadır

Eğitim-öğretimde kaliteyi artırmamızın amacı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, evrensel insani değerlere saygılı, kendimize, ailemize, vatanımıza ve ulusumuza yararlı bireyler olmaktır Bu amaç bizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracaktır Bizler eğitimci ve öğrenciler olarak, geleceğimizi eğitim kurumlarında şekillenecek nesillerin tayin edeceğinin bilincindeyiz Bu yüzden öğrencilerimizin yaparak - yaşayarak kendi varlığının farkına varması, gözlem alışkanlığı kazanması, kafasını işlettiği kadar, elini kullandığı kadar vicdanının sesine kulak vermesi, gülebildiği kadar güldürmeyi, düşünmeyi öğrenebildiği kadar düşündürmeyi, eleştirdiği ölçüde eleştirilmeyi, sevmeyi becerdiği kadar sevilmeyi, sorgulayabildiği kadar sorgulanabilmeyi öğrenebilen ayrıca pörsümüş kişilikten sıcak, sevecen, saygın ve onurlu bir insan olarak ödev bilincine erişmiş, sorumluluklar alabilen bireyler olarak yetişmeleri tek amacımızdır
Öğrencilerimiz daha çok üreten, verim alınan insan anlayışından öte; erdemli yardımsever, yapıcı, insancıl, aldığı eğitimle kendi yeti yeteneklerini kullanarak yaşamla ilgili tüm sorunları çözebilecek, özgürlüğün, onurun, kimliğinin ve kişiliğinin bilincinde olmalıdırlar

Vizyonumuz:

Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiyenin müjdecisidir Geleceğin Türkiyesini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek · Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21 Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com