|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, okulu, sami, uslu |
![]() |
Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAhmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1949 yılında 1 derslik 1 öğretmen ve 25 öğrenci ile GÜMÜŞÇAY KÖYÜ İLKOKULU Eğitim Öğretime açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gümüşçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Bölgenin göç alması nedeniyle nüfus yoğunluğu değşmiş ve bu yapılan binada yetersiz hale gelmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz yeni binası ve zenginleşen genç ve dinamik kadrosu ile bölgesinde parlayan bir yıldız olmaya aday bir eğitim kurumudur ![]() Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|