Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, emre, ilköğretim, kalaba, nevşehir, okulu, yunus

Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri- Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim - Kalaba Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım

Okulumuz 1972 yılında Kalaba Orta Okulu olarak yapılmış olup 2000 Yılına kadar aynı binada Eğitim ve Öğretimini sürdürmüştür 2000 / 2001 Eğitim ve Öğretim yılında Kasabanın Merkez İÖO bahçesine 2 katlı yeni bir okul yapılarak Merkez Okulla birleşmesi sağlanmıştır Okulumuz Avanos Nevşehir sınırları içerisinde olup İle 50 İlçeye 36 Km uzaklıktadır Kasabamız Ankara – Kayseri Yolu üzerinde olup ulaşım sıkıntısı yoktur Kasabamızda kiralık konut sıkıntısı yoktur
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KALABA YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KALABA KASABASI
Telefon Numarası: 3845612025
KALABA YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com