|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, sami, sönmez, vali |
![]() |
Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirVali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eskişehir Valiliği 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapalı alanı 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 adet Fen Laboratuarı, 1 adet Bilgisayar Laboratuarı(20+1 bilgisayar donanımı), 1 kütüphane, 1işlil, 1 Çok A maçlı salon ve 1 Rehberlik servisi bulunmaktadır ![]() Okulumuz 24 saat kapalı devre kamera sistemi ile izlenmekte olup, öğrencilerimizin güvenliği için tam gün güvenlik görevlisi hizmet vermektedir ![]() Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222174744 Okulun Faksı: 2222276111 Okulun Adresi: GÜNDOĞDU MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 879307@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ALİ AYDIN Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZA ULAŞIM MİNÜBÜSLE VE HALK OTOBÜSLERİYLE OLMAKTADIR ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|