|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu, piri, reis |
Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Piri Reis İlköğretim Okulu Tanıtımı - Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Piri Reis İlköğretim Okulu Hakkında PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Bilge FİDAN Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 30 Memur 1 Yardımcı Personel 1 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 33 Öğrenci Sayısı 418 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 18 Fen Laboratuarı - Çok Amaçlı Salon 1 Bilişim Teknoloji Sınıfı 1 Öğretmenler Odası 1 Memur Odası 1 Teknoloji Tasarım odası 1 Öğrenci Kütüphanesi 1 İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 9 km İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkez Ulaşım kızılaydan ve ulustan 15 dakikada bir sürekli ulaşım sağlanmakta Piri Reis İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Piri Reis İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Piri Reis İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: PİRİ REİS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ABDÜLHAK HAMİT CD NO: 87 MAMAK/ANKARATelefon Numarası: 3123687843 Faks Numarası: 3123692062 E-mail Adresi: 702163@meb k12 trWeb Adresi: ANKARA - MAMAK - Piri Reis İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|