|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fatih, ilköğretim, izmir, konak, mehmet, okulu |
![]() |
Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Konak İzmirFatih Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih Mehmet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İzmir ili Konak İlçesine bağlı olup, 1 ![]() ![]() Okulumuz iki cepheli olup, ön cephesi 715 sokak,No:24, arka cephesi ise 702 sokak No:47 35270- Konak/İZMİR adresine sahiptir ![]() ÇEVRE EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU; Okulumuzun bulunduğu Kadriye Mahallesi 1877-1878 (93 Harbi) Osmanlı-Rus savaşına kadar bir yerleşim merkezi olarak görülmez, ancak 1900 yılından sonra yöre gittikçe kalabalıklaşmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN YAPILIŞI; Okulumuzun devlet tarafından yapımına 1955 yılında başlanmış ve 1956 yılında bitirilerek hizmete sunulmuştur ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN ADI VE AÇILIŞI; Okulumuz 1956 yılında zamanın Başbakanı Adnan MENDERES (1899-1962) tarafından KONAK FATİH MEHMET İLKOKULU adı ile eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() OKULUMUZUN YAPISI VE BÖLÜMLERİ; Okulumuzun bahçesinde 1985 yılında tuvaletler, 2002-2003 yılında ise Ek Bina yapılmıştır ![]() ![]() 13 derslik, 1 Anasınıfı, 1 Fen Laboratuar, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Kültür ve Sanat Salonu, Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası, Memur, Rehberlik Hizmetleri, Hizmetli ve Öğretmenler Odası bulunmaktadır ![]() Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2620637 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 715 Sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: konakfatihmehmet ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: fatihmehmet5@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatih Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|