Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, yunusemre

Yunusemre İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yunusemre İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Yunusemre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunusemre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunusemre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunusemre İlköğretim Okulu İletişim

Yunusemre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 26 Kasım 1946 yılında o dönemin valisi Daniş YURDAGÜL, Milli Eğitim Müdürü İhsan KAZANDIOĞLU tarafından hizmete açılmıştır

Okulumuzda iki ana sınıfı (sabahçı-öğleci), on iki birinci kademe sınıfı, altı ikinci kademe sınıfı ikili öğretim yapılmaktadır Okulumuzda dokuz sınıf, bir müdür odası, bir müdür yardımcısı odası, bir öğretmenler odası, bir arşiv, bir memur odası, bir rehberlik servisi odası, bir depo ve çok amaçlı salon bulunmaktadır

Okulumuzda bir müdür, iki müdür yardımcısı yirmi iki öğretmen, bir memur görev yapmaktadır

Bu güne kadar okulumuzda 7255 öğrenci mezun olmuştur

Okulumuzda 1-2-3 sınıflarda Sanat Etkinlikleri, Takviye ve Etüt Çalışmaları, 4-5 sınıflarda Bilişim Teknolojileri, 6 ve 7 sınıflarda Bilişim Teknolojileri, Medya Okur Yazarlığı, 7-8 sınıflarda ise Halk Kültürü ve Spor Etkinlikleri dersleri seçmeli olarak okutulmaktadır Bu güne kadarki öğrenci başarısı %100 olup okulumuzdan mezun olup şu anda görev başında bulunan pek çok ünlü mevcuttur

Yunusemre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222301398
Okulun Faksı: 2222211555
Okulun Adresi: DELİKLİTAŞ MAH2 EYLÜL CADNO123
Okulun Web Adresi: http://eskyemremebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968637@mebk12tr
Okulun Müdürü: AHMET ÖZCAN
Okulun Ulaşım Bilgileri: ATATÜRK LİSESİ KARŞISI TRAMVAY DURAĞI YANI
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yunusemre İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com