|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, yunusemre |
![]() |
Yunusemre İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunusemre İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirYunusemre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunusemre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunusemre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunusemre İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yunusemre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 26 Kasım 1946 yılında o dönemin valisi Daniş YURDAGÜL, Milli Eğitim Müdürü İhsan KAZANDIOĞLU tarafından hizmete açılmıştır ![]() Okulumuzda iki ana sınıfı (sabahçı-öğleci), on iki birinci kademe sınıfı, altı ikinci kademe sınıfı ikili öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda bir müdür, iki müdür yardımcısı yirmi iki öğretmen, bir memur görev yapmaktadır ![]() Bu güne kadar okulumuzda 7255 öğrenci mezun olmuştur ![]() Okulumuzda 1-2-3 sınıflarda Sanat Etkinlikleri, Takviye ve Etüt Çalışmaları, 4-5 sınıflarda Bilişim Teknolojileri, 6 ve 7 sınıflarda Bilişim Teknolojileri, Medya Okur Yazarlığı, 7-8 sınıflarda ise Halk Kültürü ve Spor Etkinlikleri dersleri seçmeli olarak okutulmaktadır ![]() ![]() Yunusemre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222301398 Okulun Faksı: 2222211555 Okulun Adresi: DELİKLİTAŞ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://eskyemre ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968637@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: AHMET ÖZCAN Okulun Ulaşım Bilgileri: ATATÜRK LİSESİ KARŞISI TRAMVAY DURAĞI YANI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yunusemre İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|