Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, hanım, ilköğretim, odunpazarı, okulu, zübeyde

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İletişim

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1979 yılı ilköğretim yatırım programıyla planlanarak Erenköy İlkokulu olarak inşasına başlanmıştır Atatürk'ün 100 Doğum Yılı Kutlama Komitesinin 17121980 tarihli isteği ile İl Milli Eğitim Danışma Kurulu 24021981 tarih ve 12 sayılı kararındaki teklif üzerine Erenköy İlkokulunun Zübeyde Hanım İlkokulu olarak adlandırılması İl İdare Kurulunun 24021981 tarih ve 1981/2301 sayılı toplantısında oy birliği ile karar verildi Okulumuz 02031981 tarihinde eğitim ve öğretime başladı 29071993gün ve 29367 sayılı İl Onayı ile de İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretimini sürdürmektedir

OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ

Okulumuz A Blok ve B Blok olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır Okulumuzda 16 Sınıf, 1 Anasınıfı, 1 Fen Laboratuvarı, 1 BT Sınıfı, 1 Kütüphane, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Odası ve 1 Rehberlik Odası mevcuttur

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222500509
Okulun Faksı: 2222507573
Okulun Adresi: ERENKÖY MAHRADAR MEVKİ KİBRİS CAD NO:56 ESK
Okulun Web Adresi: http://wwwzhanim26mebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968613@mebk12tr
Okulun Müdürü: İRFAN DEVECİ
Okulun Ulaşım Bilgileri: Otogardan Otobüs Siyah 10 ile; Minibüs ile Yunus Emre Halk çarşısı önünden 10-Erenköy minibüsleri ile okula ulaşılır Ayrıca kırmızı 24 ile Mamuca kavşağında inilip okula 500 m yürüyüş mesafesi; siyah 1, 37 ile Radar Mevkiinde inip 500 m yürüyüş mesafesi ile okula ulaşılır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com