|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, hanım, ilköğretim, odunpazarı, okulu, zübeyde |
![]() |
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirZübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1979 yılı ilköğretim yatırım programıyla planlanarak Erenköy İlkokulu olarak inşasına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuz A Blok ve B Blok olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır ![]() ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222500509 Okulun Faksı: 2222507573 Okulun Adresi: ERENKÖY MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968613@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: İRFAN DEVECİ Okulun Ulaşım Bilgileri: Otogardan Otobüs Siyah 10 ile; Minibüs ile Yunus Emre Halk çarşısı önünden 10-Erenköy minibüsleri ile okula ulaşılır ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|