![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Konak İzmirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul, İzmir Valisi General Kazım Dirik�in büyük teşebbüs ve gayretleri sonucu kurulmuştur ![]() 9 ![]() ![]() ![]() İkinci inşa karşılığı 8059 Liraya yine aynı mühendise verilmiştir ![]() 30 ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Cumhuriyetin 10 uncu yıl dönümü olan 29 Teşrini evvel (Ekim) 1933 tarihinde binanın kurulmasında en büyük amil bulunan General Kazım DİRİK tarafından törenle açılmış, bu gün Şerefle taşımakta olduğu GAZİ ![]() ![]() ![]() ![]() ATATÜRK ün, İsmet İNÖNÜ nün, Celal BAYAR ın ziyaretleri okul tarihinin en şerefli günleridir ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 0232 ![]() Okulun Faksı: 0232 ![]() Müdür Odası : 0232 ![]() Öğretmenler Odası : 0232 ![]() Okulun Adresi: Talatpaşa Caddesi No:22 Alsancak Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: gazi1933@yahoo ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|