|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu, rotary, yeşiltepe |
![]() |
Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Resimleri - Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Hakkında ROTARY YEŞİLTEPE İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Yeşiltepe İlköğretim Okulu, Kazım Orbay Mahallesinde eskiden bağlık, bahçelik ve yeşilliklerle kaplı aynı zamanda etrafına göre yüksekte kalan bir yerde kurulmuş olduğundan YEŞİLTEPE adını almıştır ![]() Okul, 1962-1963 yılında okul bahçesindeki bir barakada eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul, 1972-1973 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() 2006-2007 yılında eğitim öğretime başlayan ek binamızın temeli 02/03/2004 tarihinde atılmış; ek binamız, 18/09/2006 tarihinde eğitim-öğretim faaliyetine başlamış ve 29/09/2006 tarihinde Millî Eğitim Bakanımız Hüseyin ÇELİK tarafından açılmıştır ![]() ![]() 19/09/2011 Nuriye ER Okul Müdürü ![]() VİZYONUMUZ Biz Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu çalışanları olarak öğrencilerimizi, Bilgi Çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin şekilde kullanımını sağlayan; öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden; Türk Milletinin millî, ahlakî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Biz Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu çalışanları "her öğrenci öğrenebilir" ilkesinden hareketle öğrencilerin ruhsal ve bedensel gelişimine uygun eğitim vererek; çağdaş, bilimsel, yeniliklere açık, 21 ![]() ![]() Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu (yeşiltepe İlköğretim Okulu) Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: ROTARY YEŞİLTEPE İLKÖĞRETİM OKULU (YEŞİLTEPE İLKÖĞRETİM OKULU) Adresi: KAZIM ORBAY MAH ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123641626 Faks Numarası: 3123641626 E-mail Adresi: 382315@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu (Yeşiltepe İlköğretim Okulu) Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|