![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Merkez MuğlaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğun yer Kurşunlu Caminin mezarlığı olarak kullanılmakta iken,şehir içindeki mezarlıkların kaldırılmasına dair hareket sonunda bu mezarlık kaldırılarak yerine 3'cü Mektep adı ile yeni Mektep yapılması kararlaştırılmıştır ![]() Okulumuzun 1931 yılında temeli atılmış,ayni yıl öğretime açılacağı düşünülerek Öğretmen kadrosu tayin edimiş ancak;okul inşaatı tamamlanamayınca 3'cü Okul adı ile şimdiki Ticaret Lisesinin bulunduğu yerdeki Erkek Sanat Okulunda öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz 1932 ![]() ![]() 17 Yıl 3'cü Mektep olarak anılmıştır ![]() ![]() ![]() Cumhuriyetimizin 10 ![]() ![]() 4306 sayılı yasa gereğince 1997 yılında Okulumuz kesintisiz 8 yıllık temel eğitim uygulamasına geçen Okulumuz, ayni yasa gereğine "Atatürk İlköğretim Okulu " adını almıştır ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2522141217 Okulun Faksı: 2522129339 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715923@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|