|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, dalama, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Dalama İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dalama İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dalama İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dalama İlköğretim Okulu Resimleri - Dalama İlköğretim Okulu Hakkında ![]() DALAMA İLKÖĞRETİM OKULU 1942 yılında geçici bir binada eğitim öğretime başlanmıştır ![]() 1943-1944 öğretim yılında taşınmıştır ![]() ![]() 1989-1990 öğretim yılında ortaokul yeni binasına taşınmış ve lise ile birlikte öğretim görülmüştür ![]() 1992-1993 öğretim yılında lise ile ilkokul binaları değişmiş ve 5+3 yıllık eğitime geçilmiştir ![]() 1997 yılından itibaren Dalama İ ![]() ![]() ![]() ![]() 2000-2001 öğretim yılında okul binasına çürük raporu verilmiş ve 7 yıl prefabrik binada eğitim verilmiştir ![]() Dalama Beldesi Belediye Başkanı Sayın Nihat AKTAKKA’nın üstün gayretleri ve İl Özel İdaresinin de katkılarıyla 2007 yılında yeni binamız yapılmış ve 24 Ekim 2007 tarihinde taşınılmıştır ![]() Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır ![]() derslik, 1 internet odası, 1 fen laboratuarı, 1 anasınıfı, 1 bilişim teknolojileri sınıfı ile hizmet vermektedir ![]() Dalama Gödrenli Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: DALAMA GÖDRENLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖDRENLİ KÖYÜ/DALAMA Telefon Numarası: 2562557166 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Dalama İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|