|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, ilköğretim, izmir, karşıyaka, kaya, okulu |
![]() |
Ali Kaya İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Kaya İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirAli Kaya İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Kaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Kaya İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Kaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ali Kaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun yapilmasinda Esin Sitesi Baskani Sedat EREN ve Yamaç Mahallesi Muhtari Emekli Ögretmen Hasan SÖYÜT'ün Valilige 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz içinde engelli ögrenciler için asansör mevcuttur ve okulumuz 4 kattan olusmaktadir ![]() ![]() Zemin katta Müdür Yrd ![]() ![]() Birinci katta Müdür Odasi, Müdür Yrd ![]() ![]() Ikinci katta Bilisim Teknoljileri Sinifi, Görsel Sunum Sinifi, Müzik Sinifi, Satranç Odasi, Rehberlik Odasi ve 10 adet derslik bulunmaktadir ![]() Ali Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323707224 Okulun Faksı: 2323707225 Okulun Adresi: 6753/8 sokak no:11 Esin Sitesi Okulun Web Adresi: http://alikayaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Bornova-Çanakkale çevre yoluna çok yakin olan okulumuza 430-125-322-326 numarali otobüsler ve Karsiyaka-Cumhuriyet dolmuslariyla ulasabilirsiniz ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Kaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|