![]() |
Ankara İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ankara İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirAnkara İlköğretim Okulu Hakkında - Ankara İlköğretim Okulu Tanıtım - Ankara İlköğretim Okulu Resimleri - Ankara İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ankara İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyetten önce okulumuzun bulunduğu yerde bir Rum evi bulunmaktaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1972 yılında Çok Amaçlı Salonun inşasını Halim FOÇALI yaptırmıştır ![]() ![]() Okulumuzun 15 derslik, 4 idare odası, 1 rehberlik odası, 1 çok amaçlı kültür ve spor salonu, 1 fen laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 teknoloji tasarım sınıfı, 1 müzik sınıfı, 1 kütüphane ve 1 öğretmenler odası bulunmaktadır ![]() 2002-2003 Eğitim Öğretim yılında çalışmalarımıza başladığımız grubumuz Ege, Karadeniz, Trakya ve İç Anadolu yöresi halkoyunları ekipleriyle okulumuzu pek çok festivalde temsil etmiştir ![]() 2005-2006 Milli Eğitim Bakanlığı Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlendiği yarışmasında 2 ![]() ![]() Çalışmalarına devam eden grubumuz son olarak 2006 yılı Temmuz ayında yapılan İtalya- Parma –Culture and Art Competition” Festivaline katılmıştır ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında Futbol Kız Takımımız İlçe 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (0232) 381 53 37 Okulun Faksı: (0232) 381 53 37 Okulun Adresi: Donanmacı Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ankaraioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Mehmet ŞAHİN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ankara İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|