|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 100, antalya, arapsuyu, ilköğretim, merkez, okulu, yil |
Arapsuyu 100. Yil İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arapsuyu 100. Yil İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu Hakkında - Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu Bilgileri Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Arapsuyu 100 Yil İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ARAPSUYU 100 YİL İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: KUŞKAVAĞI MAH AKDENİZ BULVARI NO : 108 ANTALYATelefon Numarası: 2422290138 Faks Numarası: 2422290138 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|