|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, gazipaşa, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Gazipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazipaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazipaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Gazipaşa İlköğretim Okulu Hakkında Gazipaşa İlköğretim Okulu olarak misyonumuz: Atatürk’ün Türk milletine hedef gösterdiği, çağdaş milletler seviyesine ulaşmak için; öğrencilerimizi, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, ürettiğini paylaşan, kültürel değerlere önem veren, özgürlükçü, takım çalışmasını özümsemiş, teknolojiyi takip eden birikimli bireyler yetiştirmektir ![]() Gazipaşa İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: GAZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEŞRUTİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562251180 Faks Numarası: 2562120349 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Gazipaşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|