|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başer, bilgileri, denizli, ekrem, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Ekrem Başer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrem Başer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliEkrem Başer İlköğretim Okulu Hakkında - Ekrem Başer İlköğretim Okulu Tanıtım - Ekrem Başer İlköğretim Okulu Resimleri - Ekrem Başer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ekrem Başer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mahallemizin büyüklerinden ve okul kayıtlarından edindiğimiz bilgiye göre ; Göveçlik’te Eğitim-Öğretim 1937-1938 yılları arasında o zamanki kasaba camisine ait eski medrese de eğitim yapılan bir odada başlamıştır ![]() 1943 itibari ile ilkokul ve iki öğretmen lojmanı yapılarak eğitim- öğretime devam edilmiştir ![]() ![]() ![]() Eski okul binası ve lojman yıkılarak, okul koruma derneğinin çabalarıyla yeni binanın temeli atılmıştır Devletinde katkısıyla da geri kalan bölümleri tamamlanarak,8 derslikli yeni okul 2 yıllık bir çalışmanın sonucunda tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Merhum Ekrem Başer adına oğulları Seyfi-Yavuz BAŞER kardeşler tarafından yaptırılan şimdiki yeni binamıza geçinceye kadar Eğitim-Öğretime 2009-2010 ve 2010-2011 yılında prefabrik binada devam edilmiştir ![]() Göveçlik İlköğretim Okulu adı ,yeni binamıza taşındıktan sonra ‘’Ekrem Başer İlköğretim Okulu ‘’olarak değişmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekrem Başer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258)385 70 34 Okulun Faksı: Okulun Adresi: GÖVEÇLİK MAHALLESİ Okulun Web Adresi: http://ekrembaserio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 459225@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ekrem Başer İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|