Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adil, bilgileri, bursa, harmancık, ilköğretim, kınık, okulu, şehit

Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa

Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Hakkında - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık tanıtımı - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi resimleri - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık tarihçesi

Tarihçemiz Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu

n Okulumuzun tarihçesi harf devrimine dayanmaktadırYeni harflerin kabulü ile üç sınıflı ilkokul haline getirilen okulumuz,kısa bir zaman sonra beş sınıflı ilkokul haline dönüştürülmüştürBina olarak bugüne kadar beş ayrı binada eğitim-öğretim yapılmıştır

n

n Halen eğitim-öğretim yapılan eski bina 1966 yılında 550 m² üzerine 320000 TL’ye yaptırılmış ilk resmi okul binasıdırHarmancık İlkokulu olarak anılan okulumuz belli bir dönemde yakın çevredeki bütün köylere hizmet vermiş olup bölge okulu niteliğinde çalışmıştır

n Okulumuz 1984-1985 eğitim-öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür1990-1991 eğitim-öğretim yılına kadar okulumuzda çok değerli meslektaşlarımız idarecilik ve öğretmenlik yapmışlardır

n 1990-1991 Eğitim yılının Idöneminin bitimi ile okulumuz ilköğretim okulundan ayrılıp Harmancık İlkokulu olarak eğitim-öğretime devam etmiştir

n 1996-1997 Eğitim-öğretim yılında okulumuz ilköğretime dönüştürülmüş ,adı Şırnak’ta şehit olan Harmancık Dedebali Köyü’nden Ömer oğlu Adil KINIK ‘ın adını alarak “ŞEHİT ADİL KINIK İLKÖĞRETİM OKULU” olmuşturOkul eski binamızın yeterli olmamasından dolayı Devlet-Vatandaş işbirliğiyle 13 Mayıs 1997 ‘de 12 derslikli ek bina inşaatına başlanmış,1998 yılında tamamlanan bina aynı yıl eğitim-öğretime açılmıştır

n Okulumuz A (Eski Bina) ve B (Yeni Bina) olmak üzere iki binada eğitim-öğretim yapmaktadırEski ve yeni binada 18 derslik ,1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı Odası,1 Memur Odası ,1 Rehberlik Odası,1 Spor Odası,1 Bilgi Teknolojileri Sınıfı, 1 Laboratuar, 1 Öğretmenler Odası,1 Çok Amaçlı Salon,1 Kantin ,1 Kütüphane ve 1 Arşiv Odası bulunmaktadır14/10/2011 tarihi itibariyle toplam öğrenci sayımız 330‘dur(Taşımalı Öğrenci Sayısı 139’dur)

n Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Memur,1 Rehber Öğretmen,1 Okul Öncesi Öğretmeni,11 Sınıf Öğretmeni,8 Branş Öğretmeni,1 Ücretli Öğretmen ve 2 Hizmetli personel bulunmaktadır

MİSYONUMUZ

• ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞEN, ÇAĞIN GEREKLERİNİ YERİNE GETİREBİLEN, TOPLUMA ÖNDERLİK YAPABİLEN, AHLAKİ ERDEMLERE SAHİP, ÜLKESİNİN ÇAĞDAŞ UYGARLIKLAR ARASINDA YER ALMASI İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI VE ÇALIŞKANLIĞI GÖSTEREN, SAYGI VE HOŞGÖRÜ TİMSALİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREBİLMEK

k12tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com