|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adil, bilgileri, bursa, harmancık, ilköğretim, kınık, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık BursaŞehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Hakkında - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık tanıtımı - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi resimleri - Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu Bursa Harmancık tarihçesi Tarihçemiz Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu n Okulumuzun tarihçesi harf devrimine dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() n n Halen eğitim-öğretim yapılan eski bina 1966 yılında 550 m² üzerine 320000 TL’ye yaptırılmış ilk resmi okul binasıdır ![]() ![]() n Okulumuz 1984-1985 eğitim-öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() n 1990-1991 Eğitim yılının I ![]() ![]() n 1996-1997 Eğitim-öğretim yılında okulumuz ilköğretime dönüştürülmüş ,adı Şırnak’ta şehit olan Harmancık Dedebali Köyü’nden Ömer oğlu Adil KINIK ‘ın adını alarak “ŞEHİT ADİL KINIK İLKÖĞRETİM OKULU” olmuştur ![]() ![]() n Okulumuz A (Eski Bina) ve B (Yeni Bina) olmak üzere iki binada eğitim-öğretim yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() n Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Memur,1 Rehber Öğretmen,1 Okul Öncesi Öğretmeni,11 Sınıf Öğretmeni,8 Branş Öğretmeni,1 Ücretli Öğretmen ve 2 Hizmetli personel bulunmaktadır ![]() MİSYONUMUZ • ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞEN, ÇAĞIN GEREKLERİNİ YERİNE GETİREBİLEN, TOPLUMA ÖNDERLİK YAPABİLEN, AHLAKİ ERDEMLERE SAHİP, ÜLKESİNİN ÇAĞDAŞ UYGARLIKLAR ARASINDA YER ALMASI İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI VE ÇALIŞKANLIĞI GÖSTEREN, SAYGI VE HOŞGÖRÜ TİMSALİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREBİLMEK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|