|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, konya, kozanlı, kulu, okulu |
![]() |
Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kulu KonyaKozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1979 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() Fiziki Yapı: Okulumuz U tipi, karkas bir yapıda olup, tek katlıdır ![]() ![]() Kapılar ise ahşaptandır ![]() ![]() ![]() Okul binasından bağımsız; kömürlük, arşiv odası, öğretmeler tuvaleti, erkek ve kız tuvaletleri bulunur ![]() Okulumuz geniş bir bahçenin içerisinde yer alır ![]() ![]() Okulumuzun bahçesi içerisinde futbol sahası, voleybol sahası ve basketbol sahası gibi spor alanları mevcuttur ![]() Ayrıca barfiks ve çocuk kaydırağı gibi birimler de okulumuzun bahçesinde yer alır ![]() Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: KOZANLI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3326525033 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://kozanlicumhuriyetio ![]() ![]() ![]() Kozanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|