|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, denizli, hacı, ilköğretim, merkez, okulu, paralı |
![]() |
Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliHacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz,1979-1980 ögretim yilinda Ilbadi Ilkokulunun subesi olarak ilk egitim ögretim faaliyetine baslamistir ![]() ![]() ![]() ![]() Ilimiz hayirseverlerinden Haci Ahmet Parali'nin katkilariyla 1996 yilinin sonlarinda baslatilan, ek bina insaati, 1997 sonlarinda tamamlanarak Okulumuzun hizmet kapasitesi artirilmistir ![]() Okulumuzun Fiziksel Özellikleri: Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() Okulumuzda 28 derslik, 2 bilgisayar, 2 fen laboratuvari, 1 Sosyal Laboratuvaeı, 1 ana sınıfı, 1 iş atölyesi sınıfı mevcuttur ![]() Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 377 20 64 Okulun Faksı: (258) 377 89 98 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://hapi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 462525@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Abdurrahman GENÇ Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Denizli otogardan M ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|