|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, ilköğretim, karamanlar, merkez, okulu |
Karamanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karamanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karamanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karamanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Karamanlar İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Köyde 1957 yılında ilkokul, 1979 yılında da ortaokul yaptırılmış ve faaliyete geçmiştir Bu yıllarda beş tane sınıf I Kademede, üç tane II Kademede olmak üzere toplam sekiz tane sınıf ile 170 öğrenci eğitim ve öğretimine devam etmiştir 1997 yılında 8 yıllık Eğitim – Öğretim sistemine geçilmiştir![]() Okulumuz 2002 yılında fiziki yapı olarak yenilenerek yeni binaya geçilmiş, 2005 – 2006 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuza ek kat ilavesi yapılarak derslik sayısı 18’e çıkarılmıştır Halen okulumuzda 2 idareci odası,1 öğretmenler odası, 1 ana sınıfı, 18 derslik, 1 Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 kütüphane, 1 Rehberlik Servisi odası, kantini, yemekhanesi ve hizmetli odası mevcuttur Kalorifer sistemi ( kömür ) ile ısınmaktadır![]() Misyonumuz ve Vizyonumuz Misyonumuz Farklılıklarımız zenginliğimizdir ![]() ![]() Vizyonumuz "BİZ" olmanın önemini kavrayan kaliteli, çağdaş eğitime önem veren, araştıran, sorgulayan, demokratik, laik bireyler yetiştirmek ![]() Karamanlar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karamanlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karamanlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karamanlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karamanlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KARAMANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karamanlar Köyü Balıkesir Telefon Numarası: 2662651194 Faks Numarası: 2662651194 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Karamanlar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|