|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, gölhisar, ilköğretim, köyü, merkez, okulu |
![]() |
Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında ![]() VİZYONUMUZ Toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, Bilgi Çağının gerektirdiği özellikleri taşıyabilen ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek, örnek ve önder bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Geleceği bugünden şekillendirme sorumluluğuna sahip, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirmek için varız ![]() ![]() Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: GÖLHİSAR KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GOLHİSAR KÖYÜ Telefon Numarası: 2562673002 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Gölhisar Köyü İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|