|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, bademağacı, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Bademağacı İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademağacı İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bademağacı İlköğretim Okulu Okulu Hakkında - Bademağacı İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bademağacı İlköğretim Okulu Bilgileri Tarihçe BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz ilk (İLKOKUL) olarak 1931 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1972-1973 Öğretim Yılında eski Belediye binasında Ortaokul Eğitim öğretime açılmıştır ![]() 1975’te HALK-DEVLET işbirliği ile şu anki İlköğretim Okulunun bulunduğu arsa üzerine yapılan ve şimdi terk edilen binaya taşınmıştır ![]() 1990-1991 Eğitim Öğretim yılında İlkokulu da bünyesine alarak ,“ BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU” adını almıştır ![]() 14 Nisan 2002 tarihinde aynı bahçeye İL Özel İdaresi tarafından yapılan Zemin + 2= 3 katlı yeni binada 2002-2003 Öğretim yılının başından itibaren Eğitim öğretime başladı ve halen bu binada eğitim öğretim devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 12 derslik ( 1 Ana Sınıfı + 8 Şube+1 Fen Lab ![]() 1 memur odası, 1 Kütüphane ve her katta lavabo ve tuvaletleri mevcuttur ![]() Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Antalya Merkeze yaklaşık 55 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009 – 2010 Öğretim yılında Seçmeli Ders olarak; 1-2-3 ![]() ![]() ![]() 4-5 ![]() 6-7 ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda yöneticiler, öğretmenler ve destek personel ( sözleşmeli) dahil 14 personel bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ: ( BİLİM / ATATÜRK / DEMOKRASİ / EĞİTİM / MUTLULUK ) TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÖĞRENCİLERİMİZİ, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, ÇAĞDAŞ DEMOKRASİYE İNANMIŞ, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ BENİMSEMİŞ, KARŞILAŞTIĞI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE AKLI VE BİLİMİ KULLANAN, ARAŞTIRMACI, BİLGİLİ, UYGULAYICI, ÜRETKEN, PAYLAŞIMCI, ANLAYIŞLI, SABIRLI, DÜRÜST, SAĞLAM KARAKTERLİ, YAŞADIĞI TOPLUMU VE GELECEĞİ DÜŞÜNEN, SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMAYI HEDEF ALAN, BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR ![]() VİZYONUMUZ: ( ANLAYIŞ / GURUR / AMAÇ / CANLI / IŞIK / İNSAN / ÖZGÜRLÜK / OKUL ) HER BİREYİN KİŞİLİK HAKLARINI ÖZGÜRCE KULLANDIĞI, BAŞKALARININ HAKLARINA DA SAYGI DUYDUĞU, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE BİLİM IŞIĞININ EGEMEN OLDUĞU BİR ORTAM OLUŞTURARAK, ÇAĞDAŞ TEKNOLOJİNİN EĞİTİM ALANINDA GELİŞTİRDİĞİ TÜM ARAÇ VE GEREÇLERLE DONATILMIŞ, SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERLE DESTEKLENEN AYDINLIK BİR EĞİTİM ORTAMINI ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNARAK, OKULUMUZU, TÜM ÇALIŞANLARI, ÖĞRENCİLERİ VE ÇEVRESİYLE BİRLİKTE BU OKULDA OLMAKTAN GURUR DUYDUKLARI BİR KURUM HALİNE GETİRMEKTİR ![]() GÜNCELLEME ![]() ![]() Bademağacı İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BADEMAĞACI KASABASİ ATATÜRK CAD ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2424372008 Faks Numarası: 2424372008 E-mail Adresi: okulum07120@gmail ![]() Web Adresi:Antalya Bademağacı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|