Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, bademağacı, ilköğretim, merkez, okulu

Bademağacı İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bademağacı İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bademağacı İlköğretim Okulu Okulu Hakkında - Bademağacı İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bademağacı İlköğretim Okulu Bilgileri

Tarihçe

BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU

Okulumuz ilk (İLKOKUL) olarak 1931 yılında açılmıştır öğretim süresi 3 yıl olarak 6 yıl devam etmiş, 1937 yılında öğretim süresi 5 yıla çıkartılmıştır Eğitim öğretime çeşitli binalarda devam etmekle beraber, eski binaya 1963’te 5 derslik, 1984’te de 6 derslik eklenmiştir

1972-1973 Öğretim Yılında eski Belediye binasında Ortaokul Eğitim öğretime açılmıştır

1975’te HALK-DEVLET işbirliği ile şu anki İlköğretim Okulunun bulunduğu arsa üzerine yapılan ve şimdi terk edilen binaya taşınmıştır

1990-1991 Eğitim Öğretim yılında İlkokulu da bünyesine alarak ,“ BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU” adını almıştır

14 Nisan 2002 tarihinde aynı bahçeye İL Özel İdaresi tarafından yapılan Zemin + 2= 3 katlı yeni binada 2002-2003 Öğretim yılının başından itibaren Eğitim öğretime başladı ve halen bu binada eğitim öğretim devam etmektedir

Okulumuz bünyesinde 12 derslik ( 1 Ana Sınıfı + 8 Şube+1 Fen Lab+ 1 BTS+ 1 İşlik ) 2 Yönetici odası, 1 Öğretmen odası,

1 memur odası, 1 Kütüphane ve her katta lavabo ve tuvaletleri mevcuttur

Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır Okulumuzun öğrenci mevcudu her yıl için ortalama 150’dir Sınıf mevcutları ortalama 15 kişidir Bu nedenle kullanım alanı olarak okulumuz istenilen düzeydedir

Okulumuz Antalya Merkeze yaklaşık 55 km mesafede olup Döşemealtı İlçesi’ne bağlanmıştır Bahçe alanı 10000 m2 olup, içerisinde Yeni okul binası ile birlikte, Kooperatif, Odunluk-Kömürlük, Spor Odalarının bulunduğu ayrı bir küçük binası daha vardır Bahçesi henüz tel örgü ile çevrilidir ( Duvar Yapılmasıyla ilgili yazışmaları yapılmıştır)

2009 – 2010 Öğretim yılında Seçmeli Ders olarak;

1-2-3 Sınıflarda : Sanat Etk(Drama) + Takviye Etüd Çalışmaları

4-5 Sınıflarda : Yabancı Dil

6-7 Sınıflarda : Tarım + Satranç

8 Sınıflarda : Medya OY + Satranç okutulmaktadır

Okulumuzda yöneticiler, öğretmenler ve destek personel ( sözleşmeli) dahil 14 personel bulunmaktadır Personelin 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı olmak üzere 2’si idari hizmetlerde görev yapmaktadır Okulumuzun 10 öğretmeni ve 1 hizmetli kadrosu bulunmaktadır Okulumuz öğretmenleri arasında meslekî ve kişisel bir dayanışma hemen göze çarpmaktadır Öğretmenlerin eğitim öğretim faaliyetleri başarılı bir şekilde devam etmektedir Okulumuzda Kermes, Yılsonu Geceleri gibi sosyal etkinlikler düzenlenmektedir

MİSYONUMUZ:

( BİLİM / ATATÜRK / DEMOKRASİ / EĞİTİM / MUTLULUK )
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÖĞRENCİLERİMİZİ,

İNSAN HAKLARINA SAYGILI,

ÇAĞDAŞ DEMOKRASİYE İNANMIŞ,

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ BENİMSEMİŞ,

KARŞILAŞTIĞI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE AKLI VE BİLİMİ KULLANAN,

ARAŞTIRMACI, BİLGİLİ, UYGULAYICI, ÜRETKEN, PAYLAŞIMCI,

ANLAYIŞLI, SABIRLI, DÜRÜST,

SAĞLAM KARAKTERLİ,

YAŞADIĞI TOPLUMU VE GELECEĞİ DÜŞÜNEN,

SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMAYI HEDEF ALAN,

BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR

VİZYONUMUZ:

( ANLAYIŞ / GURUR / AMAÇ / CANLI / IŞIK /

İNSAN / ÖZGÜRLÜK / OKUL )

HER BİREYİN KİŞİLİK HAKLARINI ÖZGÜRCE KULLANDIĞI,

BAŞKALARININ HAKLARINA DA SAYGI DUYDUĞU,

SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE BİLİM IŞIĞININ EGEMEN OLDUĞU

BİR ORTAM OLUŞTURARAK,

ÇAĞDAŞ TEKNOLOJİNİN EĞİTİM ALANINDA GELİŞTİRDİĞİ

TÜM ARAÇ VE GEREÇLERLE DONATILMIŞ,

SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERLE DESTEKLENEN

AYDINLIK BİR EĞİTİM ORTAMINI

ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNARAK,

OKULUMUZU,

TÜM ÇALIŞANLARI, ÖĞRENCİLERİ VE ÇEVRESİYLE BİRLİKTE

BU OKULDA OLMAKTAN GURUR DUYDUKLARI

BİR KURUM HALİNE GETİRMEKTİR

GÜNCELLEME 06/07/2010 / EB

Bademağacı İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bademağacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bademağacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bademağacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bademağacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BADEMAĞACI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: BADEMAĞACI KASABASİ ATATÜRK CAD68SOK NO1 ANTALYA

Telefon Numarası: 2424372008

Faks Numarası: 2424372008

E-mail Adresi: okulum07120@gmailcom

Web Adresi:Antalya Bademağacı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com