|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, güzelhisar, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Güzelhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Güzelhisar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güzelhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelhisar İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Güzelhisar İlköğretim Okulunun Tarihçesi Medeniyetler diyarı Aydın'ın aydınlık yarınlar için; aydın ve çağdaş bireylerin yetiştirildiği eğitim kurumlarındandır Güzelhisar İlköğretim Okulu ![]() Güzelhisar İlköğreti Okulu, 1659 yılında Ahmed Paşa tarafından yaptırılmış ve Aydın'da tarihi bilinen en eski okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() 1904 yılında Milli Eğitim'e devredilen okul, Ulusal Kurtuluş Savaşıyıllarında Yunan işgaliyle beraber yakılıp yıkılmıştır ![]() ve öğretime başlamış ve günümüze kadar da eğitim ve öğretimi sürdürmektedir ![]() ![]() Güzelhisar İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: GÜZELHİSAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜZELHİSAR MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562251182 Faks Numarası: 2562137886 E-mail Adresi : 421256@meb ![]() ![]() Web Adresi: Güzelhisar İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|