|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu, toki |
![]() |
Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Toki İlköğretim Okulu Tanıtımı - Toki İlköğretim Okulu Resimleri - Toki İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE Mamak Toki İlköğretim Okulu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılmış, Ankara Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlanmış olup 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde 18 Eylül 2006 tarihinde hizmete açılmıştır ![]() Halen 320 öğrenci, 21 kadrolu 5 ücretli öğretmen ve 2 idareci ile hizmet vermektedir ![]() Toki İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELERÜSTÜ 33 SOK AYDOĞDU TOPLU KONUT SİTESİ MAMAK Telefon Numarası: 3123685190 Faks Numarası: 3123685190 E-mail Adresi: tokiilkogretim@hotmail ![]() Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Toki İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|