|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değirmenüstü, fethiye, ilköğretim, korubükü, muğla, okulu |
![]() |
Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKorubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Hakkında - Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Tanıtım - Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Resimleri - Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, çevreye örnek bir okul olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek ![]() Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6673103 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Korubükü Köyü Kemer Beldesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 688232@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 175 - İlçe Merkezine Uzaklığı 45 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 150 TL Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|