|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, celal, hacı, ilköğretim, merkez, okulu, oto |
![]() |
Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN ÖZGEÇMİŞİ VE PROFİLİ 1993 Yılında Adnan Menderes mahallesinde bulunan belediyeye ait geçici binada Adnan Menderes İlkokulu adıyla hizmete giren okulumuz, Lena inşaat şirketinin kurucusu 1938 Bitlis Doğumlu, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünden emekli Müteahhit Hacı Celal Oto tarafından, isminin verilmesi karşılığında devlet vatandaş işbirliği ile yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz; 5500 metrekare bahçe içerisinde, zemin+2 katlı olup 18 derslikli bir binadır ![]() Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: HACI CELAL OTO İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Adnan Menderes Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562112056 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : 379172@meb ![]() ![]() Web Adresi:Hacı Celal Oto İlköğretim Okulu www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|