|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekrem, hayri, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, üstündağ |
![]() |
Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirEkrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Hakkında - Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Resimleri - Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ekrem Hayrı Ustundag İlköğretim Okulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323411368 Okulun Faksı: 2323452700 Okulun Adresi: 1639 Sk ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ekrem Hayri Üstündağ İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|