|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayhan, fethiye, ilköğretim, kumluova, muğla, okulu, profdr, önder |
![]() |
Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKumluova Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren,kendisine ,ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren ,haklarını koruyan ,başkalarının haklarına saygı duyan,fikri ,vicdani hür ,sevgi ,saygı ve hoşgörülü bireyler yetişmesi için ,okul-aile ,öğrenci ve çevre faktörlerinden azami ölçüde fayda sağlayacak şekilde gayret göstermek ![]() MİSYONUMUZ Kumluova’ya çevremize ,yöremize,vatanımıza ve milletimize hizmet eden ,bayrağımızı daima yücelten ,vatan ,millet ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan,sağlam ve sağlıklı beyinler yetişmesi için çalışmak ve gayret göstermektir ![]() Kumluova Prof ![]() ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6777002 - 6777289 Okulun Faksı: 252 6777516 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: kumluovaokul@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 185 - İlçe Merkezine Uzaklığı 65 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 150/350 TL Kumluova Prof ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|