Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayhan, fethiye, ilköğretim, kumluova, muğla, okulu, profdr, önder

Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Hakkında - Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Tanıtım - Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Resimleri - Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu İletişim

Dr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren,kendisine ,ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren ,haklarını koruyan ,başkalarının haklarına saygı duyan,fikri ,vicdani hür ,sevgi ,saygı ve hoşgörülü bireyler yetişmesi için ,okul-aile ,öğrenci ve çevre faktörlerinden azami ölçüde fayda sağlayacak şekilde gayret göstermek

MİSYONUMUZ

Kumluova’ya çevremize ,yöremize,vatanımıza ve milletimize hizmet eden ,bayrağımızı daima yücelten ,vatan ,millet ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan,sağlam ve sağlıklı beyinler yetişmesi için çalışmak ve gayret göstermektir

Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 252 6777002 - 6777289
Okulun Faksı: 252 6777516
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: kumluovaokul@hotmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 185 - İlçe Merkezine Uzaklığı 65 km
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 150/350 TL

Kumluova ProfDr Ayhan Önder İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com