Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aksaz, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, reis, turgut

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu İletişim

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Aksaz Turgutreis İlköğretim Okulu Aksaz Deniz Üssü içerisinde lojmanlar bölgesinde bulunmakta, 3 katlı ana bina ve tek katlı ek bina olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır 0830-1445 saatleri arasında normal öğretim yapılmaktadır Ek binada 1 ve 2 sınıflar, ana binada 3,4,5,6,7 ve 8 sınıflar eğitim-öğretim görmektedir 15 derslik, fen bilgisi laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, resim-iş atölyesi okul kütüphanesi, kooperatif mevcuttur Okul bahçesinde basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır 2009-2010 eğitim-öğretim yılı itibariyle kayıtlı öğrenci sayısı 380, kadrolu öğretmen sayısı 24 tür
Okulda Aksaz Deniz Üssü ile koordineli olarak öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda hafta sonu kursları düzenlenmekte ve öğrenciler düzenlenen (İngilizce ,matematik, gitar vb) kurslardan yararlanmaktadır

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris
Okulun Telefonu: 252 421 05 66
Okulun Faksı: 252 421 05 66
Okulun Adresi: Marmaris Aksaz Deniz Üssü Lojmanlar Bölgesi
Okulun Web Adresi: wwwaksaturgutreismebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 312042@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com