Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, bostancı, ilköğretim, küçük, merkez, okulu

Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Resimleri - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz Hakkında

Okulumuzda eğitim öğretim 1946 yılında başlamıştır Taşımalı eğitime geçilince de 1234 ve 5 sınıflar da Balıkesir’e taşınarak eğitime öğretime devam edilmiştir

Şimdiye kadar köyümüzde ebe, hemşire, Subay, Astsubay, Ziraat Mühendisi vb mesleklerde kişiler yetişmiştir

Şu anki gençlik genelde Lise 123 sınıfa kadar okumuşlar ya da lise ve üniversiteyi bitirmişlerdir

2004 yılında Taşımalı Eğitimden dönüş yapan 123 sınıflar için okul tekrar açılmıştır Okulumuzda 123 sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretim görmektedirler Bir bayan öğretmen vardır45678 sınıflar General Kemal Balıkesir ilköğretim okuluna taşınmaktadır

2007-2008 Öğretim yılında toplam öğrenci sayısı 13’tür
1/A’da :4 kız =4 öğrenci
2/A’da :3 kız + 2 erkek =5 öğrenci
3/A’da :1 kız + 3 erkek =4 öğrenci vardır

Köyümüzde anasınıfına dahi eğilim fazladır Geçen sene anasınıfı açılmıştır Ancak bu sene öğrenci sayısı az olduğu için anasınıfı açılamamıştır

Okulumuzda teftişe gelen müfettişler tarafından da belirtildiği şekilde, seviye yüksektir Seviyenin daha da yükseltilmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır

Gülnaz DEYERLİÖZ
MüdYetÖğr

Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçük Bostancı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçük Bostancı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçük Bostancı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Küçük Bostancı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KÜÇÜK BOSTANCI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KÜÇÜKBOSTANCI

Telefon Numarası: 2662616022

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com