Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atay, aydın, bilgileri, hacı, ilköğretim, lütfiye, merkez, okulu

Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Hakkında

Vizyon ve Misyonumuz
VİZYONUMUZ
Okulumuzda;

* Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden bireylerin yetiştirildiği,
* Öğrenmenin ders geçme yerine temel ihtiyaç kabul edildiği,
* Öğrenci, öğretmen veli ve diğer ilgililerin sürekli olarak koordinasyon halinde olduğu,
* Hem öğretmenler hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesini ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olduğu ve birlikte öğrenme ortamları oluşturulduğu,
* Saygılı, yenilikçi, katılımcı, demokratik, hoşgörülü ve sürekli olarak kendini yenileme arzusunda olan bir yönetim anlayışının benimsendiği,
* Öğrenci merkezli eğitim anlayışının benimsenip uygulandığı,
* Öğrenciye öğrenme için her fırsatın verildiği,
* Çağdaş gelişmelerin yakından izlendiği, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından özümsenerek kullanıldığı,
* Araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği,
* Bilgisayar başta olmak üzere teknolojik araç ve gereçlerin asgari düzeyde de olsa kullanım becerisinin kazanıldığı,
* Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba gösterdiği bir okul ortamı olmasını istiyoruz

MİSYONUMUZ

Biz; Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Genel ve Temel Amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerimize;

* Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatansever, Atatürk Milliyetçiliğini benimseyen, insan haklarına saygılı birer birey olarak yetiştirmek,
Öğrencilerin her birinin farklı öğrenme becerilerine sahip olduğunun bilincinde olarak tümünün öğrenmesinin sağlamak,
* Karşılaştıkları bütün sorunları aşabilecek çözüm bulma becerileri gelişmiş, kendine güvenen, bağımsız, fakat sorumluluk sahibi, hoşgörülü, yaratıcı ve üretken bireyler olmasını sağlamak,
* Kendi değerlerinin bilincinde, başarıyı kendine ilke edinen, âhlaki ve kültürel değerleri aktarmayı kendine en önemli görev kabul eden, Milli ve Manevi değerlerle bezenmiş insanlar yetiştirme amacında olan,
* Çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, 21 yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda üst eğitim kurumlarına ve hayata hazır, mutlu, kişilikli insanlar yetiştirmek için varız

Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HACI LÜTFİYE ATAY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KURTULUŞ MAH ADNAN MENDERES BUL 2028 SK NO: 28 AYDIN

Telefon Numarası: 2562146468

Faks Numarası: 2562130855

E-mail Adresi : 396390@mebk12tr

Web Adresi:Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com