|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, mehmetcik, merkez, okulu |
![]() |
Mehmetçik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmetçik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmetçik İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Mehmetçik İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ TARİHÇESİ Yücel İlkokulu adıyla açılan okulumuz sonradan Mehmetçik İlkokulu olarak değiştirilip 1964–1965 yılında açılmıştır 4140 m² alana sahip okulumuzun 585 m² de oturan bu binada bir Müdür, 5 Öğretmen, 80 kız, 72 erkek öğrenci ile normal öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1979–1980 yılında ek olarak B blok yapılıp hizmete girmiştir böylece 564 m² alana oturan 10 derslikli 1 müdür, 2 müdür yardımcısı 23 öğretme 5 hizmetli kadrosuna sahip olmuştur ![]() 1994 yılında B bloğun yerine 574 m² ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 22 derslik, 1 Teknoloji tasarım, 1 Resim, 1 Müzik,1 sosyal etkinlik salonu,1 Fen ve Teknoloji Salonu,3 Bilgi Teknolojisi Salonu, ve 1 Kütüphane, 1 Rehberlik Odası, 1 Çok amaçlı salon, 2 tane toplantı salonu ile eğitim öğretim hizmeti veren okulumuzun tüm sınıfları kapalı devre televizyon kanalı ve projeksiyon donanımına sahiptir ![]() ![]() Kurumlarda olması gereken gelenekler oluşturulmaya ve yerleştirilmeye çalışılmasıyla kurumda çalışanlarda bir vizyon oluşturarak, çağdaş demokratik teknolojiden haberdar, geçmişiyle barışık farlılıkları bir mozaik olarak kabul edebilen çevresine duyarlı öğrenciler yetiştirme anlayışıyla hizmet ederek 1999 yılında uyguladığı çevre projesiyle Türkiye Çevre Vakfı tarafından YEŞİL BAYRAK ile ödüllendirilmiştir ![]() ![]() Okulumuz, Balıkesir Belediyesi Çevre İl Müdürlüğü ve Tema Vakfı tarafından ödüllendirilmiştir ![]() ![]() ![]() 2005-2006 eğitim öğretim yılında Okul Aile Birliğinin çalışmaları ile “Eğitimde İyi Örnekler Konferansı”na katılmış,çalışmaları takdir görmüş, konferansın kapanış konuşmasını yapma fırsatı verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007–2008 yılında 1907 öğrenci, 78 öğretmen, 1 memur, 5 hizmetli, 1 güvenlik görevlisi bulunan okulumuzda, 2008-2009 yılında 1908 öğrenci, 2009-2010 yılında ise 1933 öğrenci öğrenim görmüştür ![]() ![]() Okulumuzda 2010-2011 yılında; 1979 öğrenci, 67 öğretmen, 1 memur, 5 hizmetli, 1 güvenlik görevlisi ile birlikte eğitim öğretim hizmeti yürütülmektedir ![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçelievler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662411928 Faks Numarası: 2662394266 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Mehmetçik İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|