|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bankası, emlak, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu |
![]() |
Emlak Bankası İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emlak Bankası İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirEmlak Bankası İlköğretim Okulu Hakkında - Emlak Bankası İlköğretim Okulu Tanıtım - Emlak Bankası İlköğretim Okulu Resimleri - Emlak Bankası İlköğretim Okulu İletişim Emlak Bankası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1983 yılında Okul Müdürü İsmet KEPÇE yönetiminde 5 derslik,1 Anasınıfı olarak açılıp eğitim öğretime Emlak Kredi Bankası Okulu adıyla başlamıştır ![]() 1989 yılında 4 derslik, 1 İdare odası, 1 salon ek olarak B Blok adıyla hizmete girmiştir ![]() 1991 yılında Okul Müdürü İsmet KEPÇE emekli olmuş yerine Cemal Gürsel İlköğretim Okulu Müdürü Himmet GÜDEKLİ Okul Müdürü olarak atanmıştır ![]() 1991 Yılında 4 Derslik , 1 Mutfak ve 1 oda olarak Okul Koruma Derneği tarafından Anasınıfları yapılmış C Blok olarak hizmete girmiştir ![]() 2002 Yılında Okul Müdürü Himmet GÜDEKLİ emekli olup Şemikler İlköğretim Okulu Müdürü Osman Bülent BURSALI Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır 2005 Yılında A Bloğa ilaveten 2 derslik B Bloğa bitişik olmak üzere 10 Derslik, 1 idare odası, 1 Destek Eğitim Odası Okul Aile Birliği tarafından yerel kaynaklar kullanılarak yapılıp 2006 Ocak ayında hizmete sokulmuştur ![]() ![]() 2005 yılında Okul Kantini işleticisi tarafından 120 Kişilik yemek salonu, kantin binası yenilenmiş ve hizmete girmiştir ![]() 2005 yılında lojman ve kazan dairesi Okul Aile Birliği tarafından onarılmış 120 kişilik toplantı salonu ve kazan dairesi olarak düzenlenmiştir ![]() 2005 yılında bahçe düzenlemesi yapılmış şuan ki halini almıştır ![]() Emlak Bankası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323363342 Okulun Faksı: 2323629860 Okulun Adresi: 6351 Sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emlak Bankası İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|