Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, zafer

Merkez Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merkez Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Zafer İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Merkez Zafer İlköğretim Okulu Hakkında

MERKEZ ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

Okulumuz arsasının bir kısmı Mehmet AKBIYIK adlı bir vatandaşın hibe ettiği 9902 m2 bir arsa üzerine Eylül 2003 tarihinde temeli atıldı İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan binamız Ağustos 2004 tarihinde tamamlandı
08092004 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni M Sefer KAYTAZ kurucu Müdürlüğe atandı Okulumuzun adı için üç isim üzerinde duruldu Zafer, İstiklal, Hürriyet Kuvayi Milliye harekatının sonu zaferle bittiği için ZAFER adı koyuldu İlk yıl 9 şube olarak başlandı Ana sınıfı ve 1 Sınıflar kayıt diğer şubeler ise nakil ile alındı Toplam 278 öğrencisi vardır
27 ekim 2004 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız Doç Dr Hüseyin ÇELİK tarafından açıldı Bu törene Valimiz Atıl Üzelgün, Belediye Başkanımız Sabri Uğur ve Balıkesir Milletvekillerimiz de katılmıştır

OKULUMUZUN MİSYONU

Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında ilerleyen, bireysel farklılıklara saygı duyan, toplumsal değerlere sahip çıkan, bilimsel düşünen ,özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek

İLKELERİMİZ

1) İyi insan olmak

2) Sorumluluk sahibi olmak

3) Atatürk ilke ve inkılaplarından güç alıp gelecek için doğru kararlar almak

4) Araştıran,eleştirel düşünen , tarafsız, önyargısız bireyler yetiştirmek

5) Bireyleri eşit,bireysel farklılıkları zenginlik kabul ederek herkesi değerli görmek

6) Gelişmeye açık , üretken bireyler yetiştirebilmek

7) Okulu düşlenen yaşam alanı haline dönüştürmek

8) Hedeflere ulaşmakta ısrarcı,kaybetmeyi de göze alabilen bireyler yetiştirmek

9) Zafere ulaşmak için “BİZ” bilinci içinde;

Okulumuzu her yönüyle yükselen bir değer haline getirmek

Merkez Zafer İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MERKEZ ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: MERKEZ KUVAY-I MİLLİYE MAHALLESİ

Telefon Numarası: 2662243777

Faks Numarası: 2662246546

E-mail Adresi: 962608@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Merkez Zafer İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com