|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, birlik, ilköğretim, manisa, okulu, piyadeler |
Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaPiyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul Salihli Alaşehir anayolundan 300 m kadar içerde köyün dışında, girişinde bir dönüm kadar düz bir alan üzerine kurulmuştur Tek katlı yan yana üç sınıflı bir bina 1 2 3 sınıflar bir arada okutuluyor 4 5 sınıflar taşımalı yok 17 öğrencili tek öğretmenli bir okul Bahçesinde lojmanı var Kullanılabilir durumda Bir aile kalıyor Okulun bekçiliğini ve hademeliğini yapıyor Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Piyadeler Kasabası Okulun Web Adresi: http://piyadelerbirlik meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449425@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|