|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, birlik, ilköğretim, manisa, okulu, piyadeler |
![]() |
Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaPiyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul Salihli Alaşehir anayolundan 300 m kadar içerde köyün dışında, girişinde bir dönüm kadar düz bir alan üzerine kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Piyadeler Kasabası Okulun Web Adresi: http://piyadelerbirlik ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 449425@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|