Merkez İlköğretim Okulu Kulu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez İlköğretim Okulu Kulu KonyaMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim Merkez İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Merkez İlköğretim Okulu Tarihçesi: İlçemizin ilk eğitim kurumu olarak 1930/1931 öğretim yılında kulu ilkokulu olarak eğitim öğretime açılmış olup, 1954 tarihinde devlet vatandaş işbirliği ile 8 derslikli yeni binası ile eğitim öğretim hizmeti vermeye devam etmiştir Yarım asır boyunca ilçemizin en seçkin okulu olmuş, binlerce mezun vermiştir 1996 yılına kadar ilkokul olarak devam etmiş, bu tarihten sonra da ilköğretim okulu olarak hizmet vermiştir Aradan geçen uzun yıllar içerisinde ek binalar yapılmamış, fiziki yapısı yetersiz gelme başlamış, ihtiyacı karşılayamamıştır 2007-2008 eğitim öğretim yılında birinci kademe öğrencilerimiz daha önce Kulu Lisesi olarak kullanılan binaya geçmiştir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile belediye arasında yapılan iş birliği sonucunda okulumuza ait arsa belediyeye devredilmiştir Karşılığında yıllarca Kulu Lisesi olarak kullanılan bina ve bahçesine yapılan ek bina okulumuza tahsis edilmiştir 2008-2009 eğitim öğretim yılına Merkez Camii yanındaki yeni binada başlamıştır Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİKEBİR MAHALLESİ, ATATÜRK CADDESİ,HÜKÜMET KONAĞI KARŞISI KULU/ KONYA Telefon Numarası: 3326416094 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://kulumerkezioomebk12tr/ Merkez İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|