Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, ergün, ilköğretim, mustafa, nazife, nevşehir, okulu

Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Hakkında -Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Tanıtım - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir İletişim - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Resimleri

24 Şubat 1997 yılında 71 öğrenciyle 5 sınıflı olarak eğitim ve öğretime başlamıştır 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında 6 sınıftan başlayarak kademeli olarak devam etmiştir İlk mezunlarını 1999-2000 eğitim ve öğretim yılında vermiştir Okulumuzun başarısı her geçen yıl artarak devam etmektedir 2005-2006 eğitim ve öğretim yılında 9 öğrencimiz OKS sınavına girmiş olup, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini kazanmıştır 8 öğrencimiz DPY sınavına girmiş olup, 4 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır Bugün itibariyle Anasınıfı:12, 1sınıf:18, 2sınıf:13, 3sınıf:14, 4sınıf:17, 5sınıf:11, 6sınıf:16, 7sınıf:17, 8sınıf:9 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam etmektedir Okulumuz Avanos'un sakin bir mahallesindedir Nevsehir il merkezine 16 km uzaklıkta olup, ulaşımında herhangi bir sorun yoktur Okulumuzun lojmanı yoktur Kiralık konut sıkıntısı bulunmamaktadır

MİSYONUMUZ Bilgiyi ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen, bu bilgiyi kullanıp paylaşabilen,
Takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenmiş,
Düşünebilen, düşündüklerini söyleyebilen,
Yaşam boyu öğrenmeyi benimseyen
BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR

VİZYONUMUZ Vatanını ve milletini seven Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi taşıyabilecek nesiller yetiştirmektir

İLKELERİMİZ VE DEĞERLERİMİZ
  • Etkili eğitim ve öğretim
  • Hoşgörü ve dayanışma
  • Sevgi ve güven
  • Kültür, sanat ve spor
  • Çağdaş uygulama ve anlayış
  • Profesyonel yaklaşım
  • Bireye saygı
  • Birebir rehberlik
  • Psikolojik yardım
  • Görsellik ve Nesnellik

Adres: Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Avanos/NEVŞEHİR Posta Kodu: 50500
Tel: (0384) 511 52 88
Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Avanos

kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com