|
|
Konu Araçları |
avanos, ergün, ilköğretim, mustafa, nazife, nevşehir, okulu |
Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir AvanosNazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Hakkında -Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Tanıtım - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir İletişim - Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Nevşehir Resimleri 24 Şubat 1997 yılında 71 öğrenciyle 5 sınıflı olarak eğitim ve öğretime başlamıştır 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında 6 sınıftan başlayarak kademeli olarak devam etmiştir İlk mezunlarını 1999-2000 eğitim ve öğretim yılında vermiştir Okulumuzun başarısı her geçen yıl artarak devam etmektedir 2005-2006 eğitim ve öğretim yılında 9 öğrencimiz OKS sınavına girmiş olup, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini kazanmıştır 8 öğrencimiz DPY sınavına girmiş olup, 4 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır Bugün itibariyle Anasınıfı:12, 1sınıf:18, 2sınıf:13, 3sınıf:14, 4sınıf:17, 5sınıf:11, 6sınıf:16, 7sınıf:17, 8sınıf:9 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam etmektedir Okulumuz Avanos'un sakin bir mahallesindedir Nevsehir il merkezine 16 km uzaklıkta olup, ulaşımında herhangi bir sorun yoktur Okulumuzun lojmanı yoktur Kiralık konut sıkıntısı bulunmamaktadır MİSYONUMUZ Bilgiyi ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen, bu bilgiyi kullanıp paylaşabilen, Takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenmiş, Düşünebilen, düşündüklerini söyleyebilen, Yaşam boyu öğrenmeyi benimseyen BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR VİZYONUMUZ Vatanını ve milletini seven Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi taşıyabilecek nesiller yetiştirmektir İLKELERİMİZ VE DEĞERLERİMİZ
Adres: Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Avanos/NEVŞEHİR Posta Kodu: 50500 Tel: (0384) 511 52 88 Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okulu Avanos kaynak :webrehberiz biz |
|