|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, ayten, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, tekışık |
Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Resimleri - Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okul Tarihçemiz Ayten Tekışık İlköğretim Okulu 1973 yılında 21 derslikli bir okul olarak planlanmış ve 1974-1975 Öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okul, 10 100 metre karelik bir alana kurulmuştur Okul "Balgat" adını bulunduğu semtten almıştır Balgat İlköğretim Okulu’nda sırasıyla Behram DAĞISTANLIOĞLU, Orhan ANTEPLİOĞLU VE Güler KARAKURUMER okul müdürlüğü görevini üstlenmiştir![]() 31 05 2005 tarih ve 715/262 sayı ve tarih ile "Eğitime % 100 Destek Projesi" kapsamında hayırsever Hüseyin Hüsnü TEKIŞIK tarafından okulumuz büyük onarım ile her türlü donanım işleri 2005 Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılarak mevcut okulumuzun ismi “Ayten Tekışık İlköğretim Okulu” olarak değiştirilmiştir![]() Okulumuzun müdürlüğünü Kemal ÖZKAN yürütmektedir ![]() Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayten Tekışık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayten Tekışık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayten Tekışık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ayten Tekışık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: AYTEN TEKIŞIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BARİŞ MANÇO CAD NO:40 BALGAT/ANKTelefon Numarası: 3122850566 Faks Numarası: 3122871189 E-mail Adresi: cankaya 331055@hotmail comWeb Adresi: Ayten Tekışık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|