|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, ovabayındır |
![]() |
Ovabayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ovabayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovabayındır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ovabayındır İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ovabayındır İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Okulumuz ilk defa 1951 yılında Ovabayındır İlkokulu adı altında 1560 metrekarelik alanda 1 idare odası ve 5 sınıftan oluşan binasında normal eğitim öğretime başlamıştır ![]() Öğrenci sayısına bağlı olarak zaman zaman ikili eğitim uygulaması ve birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmıştır ![]() Eski binanın eğitim öğretime uygun halden çıkmasıyla 1986 yılında şu anda A blok denilen 2 idare odası ve 3 sınıftan oluşan bina yapılıp eski bina yıktırılmış yeni binada eğitim öğretime başlanmıştır ![]() 1996 yılında öğrenci sayısının artmasıyla birlikte bina yetersiz kalmış ve bir yıl ikili öğretim uygulaması yapılmıştır ![]() ![]() 1998 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiş yeni binaya ihtiyaç duyulmuş dolayısıyla da aynı yıl içinde 4 sınıf ve 1 idare odasından oluşan C blok yaptırılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 2006-2007 öğretim yılında 4-5-6-7-8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovabayındır İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: OVABAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ovabayindir Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662724048 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Ovabayındır İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|