|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çayırhancumhuriyet, ilköğretim, nallıhanankara, okulu |
![]() |
Çayırhan-Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhanankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çayırhan-Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri NallıhanankaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Çayırhan-cumhuriyet İlköğretim OkuluTanıtımı - Çayırhan-cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırhan-cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Çayırhan Kasabasının bugünkü yerleşim yeri üçüncü yerleşim yeridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çayırhan-cumhuriyet İlköğretim Okulu Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: ÇAYIRHAN-CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET M ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3127691004 Faks Numarası: 3127962525 Faks Numarası: 3127961748 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Çayırhan-Cumhuriyet İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|