|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, inceer, izmir, menemen, miyase, okulu |
![]() |
Miyase İnceer İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Miyase İnceer İlköğretim Okulu Menemen İzmirMiyase İnceer İlköğretim Okulu Hakkında - Miyase İnceer İlköğretim Okulu Tanıtım - Miyase İnceer İlköğretim Okulu Resimleri - Miyase İnceer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Miyase İnceer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Miyase Inceer İlköğretim Okulu İzmir Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Miyase İnceer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 8322632 Okulun Faksı: 232 8329777 Okulun Adresi: Uğur Mumcu Mah ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Miyase Inceer İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: GÜNAY KAMİLOĞLU Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Miyase İnceer İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|