|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıvar, ankara, bilgileri, çankaya, edip, halide, ilköğretim, okulu |
![]() |
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Adını ünlü romancı Halide Edip Adıvar’dan almış olup 1966 yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Ankara belediyesi malzeme temininde, Ankara Valiliği ile Bayındırlık İl Müdürlüğü de plan ve projeleriyle okulun yapımında katkıda bulunmuştur ![]() 12 derslikle eğitim öğretim devam ederken artan nüfus ve talep nedeniyle 1983-1984 öğretim yılında 12 derslikli B blok hizmete girmiştir ![]() Okul 1994-1995 öğretim yılında İlköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() Zamanla okulun verdiği eğitim kalitesi ihtiyacı karşılayamaz olmuştur ![]() Bu nedenle modern yapısıyla 18 derslikli C blok 2003-2004 öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2008-2009 öğretim yılında toplam 1257 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir ![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: HALİDE EDİP ADIVAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PORTAKAL ÇİÇEĞİ SOK ![]() Telefon Numarası: 3124413925 Faks Numarası: 3124380979 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|