|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, demirci, ilköğretim, manisa, okulu, üşümüş |
![]() |
Üşümüş İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üşümüş İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaÜşümüş İlköğretim Okulu Hakkında - Üşümüş İlköğretim Okulu Tanıtım - Üşümüş İlköğretim Okulu Resimleri - Üşümüş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Üşümüş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1908 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 yılında ise 3 derslikli yeni bir binanın yapımına başlanmış olup , 2011-2012 eğitim öğretim yılının 2 ![]() ![]() ![]() Yerleşme konusunda bilinen tek şey;Üşümüş'ün bundan 300 veya 400 sene önce kurulmuş olduğudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşümüş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: 236 4971014 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://usumus ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 449604@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Üşümüş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|