|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, ucpınar |
![]() |
Ucpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ucpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ucpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ucpınar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ucpınar İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ 1 ![]() Köyde ilköğretim 1939-1940 öğretim yılında başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 8 yıllık eğitimden ilk mezunlarını 1999-2000 öğretim yılında vermiştir ![]() ![]() ![]() okulun yakınında bulunulan özel şahsa ait dükkanlar bir süre sınıf olarak kullanılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2003-2004 öğretim yılında okulumuz taşıma merkezi olmaktan çıkarılmış ve kendi binalarında hizmet vermeye devam etmiştir ![]() b) Okula özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı : Okulumuzun adı köyümüzün adına izafeten verilmiştir ![]() c) Okulun Özellikleri : Normal öğretim-Gündüzlü- Tam Gün d) Mevcut Bölümler : Okulumuzun bünyesinde 9 derslik, 1 Bilişim teknolojileri Sınıfı, 1 İdare odası, 1 öğretmenler odası, 1 araç-gereç odası, depo, kalorifer dairesi, WC’ ler ve kantin bulunmaktadır ![]() Ucpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: UCPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Üçpınarköyü Balıkesir Telefon Numarası: 2662272333 Faks Numarası: 2662273040 E-mail Adresi: 656882@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Ucpınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|