|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, kemal, manisa, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1955 Nüfus sayımına göre Gölmarmara bucağının nüfusu (5000) beş bin kişidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehrin eski mezarlığı olan, şimdiki okulun bulunduğu bu araziden sembolik bir fiyatla metre karesi (1) bir kuruştan dört bin yüz altmış iki (4162) m2 arsa belediyeden alınarak 21 ![]() ![]() ![]() Dernek tarafından başlatılan okul inşaatının aradan iki yıl geçmesine rağmen bitirilememesi ve halkın yeterince yardım yapmaması üzerine zamanın Milli Eğitim müdürü Ferit ÇAMOĞLU'nun tavsiyeleriyle okul vilayet programına alınarak, inşaatın kalan kısmı devlet tarafından tamamlanmıştır ![]() Okulun inşası sırasında Başöğretmen Sabri BULUT ile dernek başkanı Mustafa İLERİ'nin verimli ve gayretli çalışmaları olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul 10 Kasım 1958 tarihinde NAMIK KEMAL İLKOKULU adı ile beş (5) sınıflı ve 265 (iki yüz altmış beş) mevcutla faaliyete geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namık Kemal İlkokulu bahçesine 1992 yılından başlanılarak ek bir bina yapıldı ![]() ![]() Okul 30 Eylül 1994 günü yeni binaya taşınmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun açılış töreni 03/11/1994 günü Çevre Bakanı, Manisa valisi, İlçe Kaymakamı, Celal Bayar Üniversitesi rektörü ve diğer birçok davetli ile yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2009-2010 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 29 öğrenci diploma ile mezun olmuştur ![]() ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: 236 515 1008 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eski Cami Mahallesi Başöğretmen Sabri Bulut Cad ![]() Okulun Web Adresi: http://golmarmaranamikkemalio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 335411@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|