|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cumhuriyet, ilköğretim, okulu, tekirdağ, şarköy |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Şarköy Tekirdağ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Şarköy TekirdağŞarköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şarköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Şarköy Cumhuriyet İlköğretim OkuluResimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tekirdağ Arköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ARKÖY Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet llköğretim Okulu Şarköy/Tekirdağ Telefon Numarası: 2825181398 Faks Numarası: 2825188030 Misyon: Bizler, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21 yy gereksinimlerine yanıt verecek becerileri kazandırmak için varız![]() Vizyon: Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu okul paydaşlarımız ile elele vererek;İlköğretimde kalitesiyle adından söz ettiren,Orta öğretime kalifiye öğrenci sağlayan,Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen,AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip Şarköy’ün ilköğretimde en güçlü kurumu yapmaktır ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız www webrehberi biz
|
|
|
|